I media

Nedan följer länkar och bilder som uppmärksammar mitt författarskap från radio, teve och tidningar.

Tidningar och e-magasin:

SENASTE NYTT!
I Örebroarn kan du läsa om mitt författarskap och Flickan från andra sidan.  Se bild ovan!

I Länsposten finns ett reportage från Litteraturens lördag på Stadsbiblioteket i Örebro. Se bild ovan!

I Sydnärkenytt på nätet kan du läsa om del två i serien om de gamla bröderna, Berra och Boris åker på kalas. Mycket trevligt att bli omskriven på hemmaplan.

Första artikeln i mitt författarliv skrevs av Mona Berger på Sydnärkenytt, den lokala tidningen i vår del av länet. Det var om min debutbok Resan till sommaren. Jätteroligt att bli intervjuad för allra första gången!

Biblioteket i Kumla bjöd in till författarafton och Sydnärkenytt uppmärksammade även det. Här kan man läsa om det.

mobbning
När min andra bok kom ut fick jag vara med i Nerikes Allehanda. Det handlar om mobbning – både i min egen barndom och i böckerna jag skriver.

Glashjärtat fick en fin artikel i Länsposten. Inger Persson intervjuade mig.

tidningsartiklar media
På Örebro Stadsbibliotek släpptes min fjärde bok Kärlek och vampyrer. Inger Persson på Länsposten skrev detta.

Jag anordnade ett bokbord i Hållstugan i Örebro då några av länets författare deltog. Artikeln är från e-magsinet Örebroaren.

Inför bokbordet i tidningen Nerikes Allehanda.

Teve:

När Glashjärtat – vänner eller fiender? hade sin release på Kumlas fina bibliotek, kom Lars från Sydnärkenytt och gjorde en fin inspelning av kvällen. Klicka på länken här så får du se hur trevligt det var!

Radio:

Jag blev inbjuden till Radio Örebro P4 för att prata böcker; mina och andras. Lyssna gärna för att få boktips, både om när, hur och vad du kan läsa för barn.

När Glashjärtat släpptes fick jag komma till radio Örebro P4 och prata om mobbning. Klicka här för att lyssna.

Litteraturen i Örebro har ingen stark ställning jämfört med andra kulturuttryck, anser jag med flera. Radio Örebro P4 gjorde ett inslag om detta. Här kan du lyssna på mitt bidrag till debatten.

I Sydnärkenytts radiokanal fick jag också hoppa in och göra lite PR för Glashjärtats bokrelease. Roligt att få medverka i den kanalen också.