Mina bokförlag

Idus förlag var mitt första bokförlag där jag debuterade med Resan till sommaren, som numera endast finns som ljudbok och e-bok. Den följdes av Glashjärtat- vänner eller fiender? Två titlar kom ut i Saga och Simon-serien: Hundlängtan och utomjordingar och Kärlek och vampyrer. Den tredje boken har tyvärr inte blivit tryckt. Känner du till någon som vill ge ut den, så hojta till! 😉
Nu finns även Tempelbacken utgiven här.

Beta Pedagog förlag har gett ut tre titlar i en lättläst serie om Berra och Boris, bröderna som ser och hör dåligt. Lix 8, perfekta nybörjarböcker med läsförståelsefrågot och pyssel i slutet av av varje bok.

Prinsen och Prinsessan Bokförlag ger ut den fantastiska julkalenderboken, Jakten på julen, som är en berättelse i 24 kapitel att läsa varje dag i december ända fram till julafton. Magisk, högaktuell och spännande. Den har jag skrivit tillsammans med Mikhael Mikalides, förlagets vd. Illustrationer av Jonas Anderson. Hjärtats hemlighet är senaste boken på detta förlag, en nyutgåva av min debutroman från 2013 med nytt omslag och ny titel.

Ordalaget bokförlag gav ut Flickan från andra sidan i mars 2019. En spännande och stämningsfull spökhistoria som passar mellanåldern. Min mest utlånade bok på biblioteken.

Saga Egmont är en del av det anrika danska förlaget Lindhardt og Ringhof, och Saga har nu vuxit till att bli Nordens största digitala förlag. Lindhardt og Ringhof är i sin tur en del av Egmont, Danmarks största mediekoncern. Min romance Amandas val är utgiven som e-bok och ljudbok.

Dittbokförlag har gett ut min senaste bok På hemligt uppdrag. Det samarbetet blev verkligen en lyckträff när jag bestämde mig för att boken skulle se dagens ljus. Hoppas på många fler böcker tillsammans framöver!