Mars – himmel och helvete

Mars – himmel och helvete
Dela gärna!

Jag har aldrig gillat månaden mars. Det sades mig förr att folk brukade gilla den månaden man var född i – gäller således inte mig. Blåsippor, tussilago och varma solglimtar till trots. Det beror nog på nyckfullheten. Ena dagen löften om vår och sommarvindar, andra dagen full snöstorm och minusgrader. Me do not like.

Jag har jobbat en och en halv vecka och det går bra. Är fruktansvärt trött, men hoppas att det ska släppa snart. Inställningen är positiv och vilja kan försätta berg.

Jag kan också berätta att det inte är så lätt (eller skönt) att börja träna efter ca fem månaders uppehåll. Siktar på en kvart om dagen, ungefär som vi ger läsläxa i skolan. Det brukar ge resultat så jag hoppas att det går att applicera på detta.

För övrigt väntar jag på manusbesked, bokleverans av Boris och Berra-boken och skrivtid (och ork). Och vem vet, kanske blir det en liten skrivtripp till Göteborg i april. 🙂

Annat på agendan under nästa månad är födelsedagar, födelsedagar och födelsedagar. Så är det i vår familj. Och sedan får vi vänta ända tills maj innan det är dags igen. Trots detta kluster av firande så gillar jag april mycket mer än mars. Så det så.

8 Replies to “Mars – himmel och helvete”

 1. Jag ogillar också mars. Eller … egenyligen gillar jag att våren kommer, men jag blir trött och mår inte så bra. Väderomställning? Pollen? Vem vet. Vad är på gång i Göteborg i april?

 2. Jag är inte ens säker på att marskatterna gillar den här månaden, så som de ylar. Det är liksom en mellanmånad som har klart svårt att bestämma sig för vad den vill. Själv älskar jag oktober, men kanske är det för att jag är född då … *he he*.

  Spännande med manusbesked! Jobbigt att vänta.
  Kram!

  1. Precis så! En mellanmånad helt enkelt. Manusbesked är alltid spännande, men det tar alldeles för lång tid. Nu har jag väntat en heeel månad! 😉 Kram!

 3. Mars är full av saker som jag måste göra, vissa planerade och andra oplanerade. Men några avslutningar inom teater och dans och det är ett säkert vårtecken för mig! Ha en bra helg och ta hand om dig!

  1. Idag älskar jag mars! Solen lyser från en klarblå himmel och det är vindstilla. 😀
   Ha en fin helg! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.