Novellerna var det ja!

Novellerna var det ja!
Dela gärna!

Jag är sjuk, har feber och huvudvärk. Blä, orkar nästan inget. Idag, måndag, är min skrivdag, men tyvärr fanns ingen energi till det. Känns tungt. Men när jag mår bättre igen, får jag lov att prioritera mitt manus igen. Jag längtar!

I stället så började jag organisera skrivbordet på datorn. Rensade gamla mail, läste gamla mail och hittade oväntat adresser till veckotidningar jag fått av min goda skrivarvän Anna. Jag mindes då att jag skickat in noveller både hit och dit, men i ärlighetens namn kommer jag inte ihåg varken vad eller var jag skickat. Jag är inte så bra på att anteckna sådant, tyvärr. Ett utvecklingsområde.

Veckotidningar har lyxproblem. De får så många noveller att de inte behöver anstränga sig att meddela dem som inte blir antagna. Så tror jag. Vad tror du? I alla fall så är jag riktigt besviken på en av dessa tidningar, då jag skickade in en novell jag var mycket stolt över till en tävling i somras, och jag har inte fått ett livstecken av dem. Ämnet var ”kärlek”. Jag tycker att novellen glimmar. Hej Hybris! Jag tycker i alla fall att redaktionen kunde ha kostat på sig ett ”Nej tack”. Men icke.

 

Så nu valde jag en annan tidning i högen och skickade iväg tre olika noveller på en gång. Hej hopp!

Jag längtar efter att bli läst. <3