Korv och pommes

Korv och pommes
Dela gärna!

Trött, så trött. Mycket i görningen på jobbet, en termin som ska avslutas, en ny som ska tjuvstartas. Förväntningar, outtalade och uttalade, omedvetna och medvetna.

Klart man blir trött.

Då är det fint att det finns korv och pommes.

Igår skrev jag de sista orden på en första omskrivningsrunda på mitt manus Flickan från andra sidan. Det var härligt att återvända till Maja, den nyblivna tonåringen som snöat in på 80-talsmusik sedan hennes mamma dog. Få möta den mystiska Johanna och de andra. Katten. Skogen som viskar.

Jag har ett par saker som jag vill pilla in i handlingen. Lite prat om sex. Lite prat som betyder att livet ligger och väntar. Den andra, vars liv redan förbrukats.

Det kommer att bli en bok i framtiden. Tur det finns korv och pommes.

french-fries-498104_1920

6 Replies to “Korv och pommes”

  1. Ibland är det skönt med nödlösningar när tiden inte räcker till. Vill berätta att mitt 10-åriga barnbarn har läst Glashjärtat. Hon älskar boken!

    Kram Kim 🙂

  2. Korv och pommes är inte tokigt det. Läste ditt inlägg först nu, för jag har själv befunnit mig i precis det du beskriver. Avslutandet av terminen, bedömningar, utvecklingssamtal, tjuvstart till nästa termin och samtidigt i en skola med stor ombyggnation och byte av klassrum.
    Att hitta skrivtid har varit svårt, men nu är jag igång igen. Äntligen!

    Tycker din bok som du planerar för framtiden lät spännande. Den hoppas jag får höra mer om! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.