Väntans tider

Väntans tider
Dela gärna!

Året har börjat bra. Oförskämt bra. Kanske så bra att jag inte riktigt hänger med på allt. Jag kanske inte värdesätter det som händer.
Jag jobbar massor i skolan och det tar naturligtvis kraft från mitt författande. Men jag har ändå en förtröstan om att finna skrivtid så småningom. I mars åker jag på Skrivspan och det är en viktig beståndsdel i att skrivandet ska bli av. Jag har en längtan om att skriva min berättelse och det är möjligen ännu viktigare. Det kommer att bli en bok till, det känner jag på mig. Kanske blir den min tionde bok?

Där har vi kanske haken. Jag har börjat vänja mig vid att få böcker utgivna med jämna mellanrum. Fyra förlag har gett mig sitt förtroende och haft en vilja att ge ut mina böcker. Det är ganska fantastiskt! Just nu är jag i processen att godkänna omslaget till Flickan från andra sidan. Baksidestext och snart en tredje version på framsida. Jag är så spänd på den. Att få se sin text i inlagan och att få förslag på framsida är det bästa jag vet. Efter att få ett ja från förlag, förstås.

Mitt vuxenmanus har kantats av nej-tack. Just nu ligger min förhoppning hos två förlag. Sedan är det slut. Eller så får jag upp ögonen för nya förlag som kan vara intressanta för mitt feelgoodmanus. Vuxenboken som skulle vara så cool att få ge ut. Jag har till och med en pseudonym klar. Hoppet lever och så länge det finns svar att vänta så kan det bli ett ja.5 Replies to “Väntans tider”

  1. Så härlig läsning Anna! Och du vad jag längtar efter att vi ses på SkrivSpan i mars. Jag vet att det inte bara blir ett skönt avbrott i vardagen utan också ett avstamp och nystart till skrivandet för flera av deltagarna.

    Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.