Sommaren är kort – det mesta jobbas bort

Sommaren är kort – det mesta jobbas bort
Dela gärna!

Eller det kanske inte riktigt stämmer. Men den här veckan är det fullt upp! Skrivtid – precis vad jag har just nu. Alltså, jag har semester från lärararbetet och jobbar därför massor med mitt författarskap den här veckan.

Senaste nytt:

 1. Jag har gått igenom mitt vuxenmanus (feelgood, kommer ni ihåg?) och rättat till korrfel som samtidigt har hjälpt mig in i historien efter ett långt uppehåll. Nästa steg (och nästa) är duktigt antecknat i mitt block. Spännande!
 2. Jag har fått ett intresserat förlag som ska återkomma nästa vecka angående min mysrysare för mellanåldern. More to come (hoppas jag).
 3. Illustratören är klar för jul-boken som beräknas komma i oktober-ish. Jag lovar att skriva ett inlägg endast om detta projekt framöver.
 4. Jag har fått feedback på min lilla historia från skrivkursen (hemligt som det ska vara innan jag vet något mer). Känns spännande och framförallt – nytt.
 5. Jag har fått ytterligare förfrågningar angående författarbesök till hösten. I nuläget är redan fem måndagar klara. Känns roligt att ha det att se fram emot också.

Jag säger som Simon i boken Hundlängtan och utomjordingar: ”Sommarlov smakar gott”. I mitt fall: Sommar – Semester – Skrivtid – Sovmornar – Suveränt skönt

 

 

6 Replies to “Sommaren är kort – det mesta jobbas bort”

  1. Det blir en del när man summerar det. Jättekul, men samtidigt frustrerande. Det går så lååångsaaamt. Mitt värsta! 😂😂
   Kraam!

  1. Tack för pepp! Det behövs alltid. Just nu är det lite stiltje, men det måste det få vara ibland. Snart ökar farten igen. Kram till dig också!

 1. Vilken härlig sommar! Ser fram emot att jag också ska få tid att ägna mig åt sånt där, sånt jag längtar efter att få göra. Ska bland annat kolla in ett ställe som jag tror skulle passa väldigt bra till ett Skrivspa framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.