Höstterminen har brakat igång och det med besked. Ny klass och nyrenoverad skola. Det ska verkligen bli spännande. Och då behöver vi inte nämna att det ännu inte finns varken högtalare eller projektor uppsatt, eller några gardiner som skyddar mot solens strålar heller. Hum …

Nytt är också att jag arbetar 75 % i skolan från och med nu. Varje onsdag ska vikas för författarskapet på endera sättet. Skrivtid och skolbesök står på schemat. Jag har redan ett besök inbokat och tre andra skolor har visat sitt intresse. Kommer inga nya restriktioner så hoppas jag att besöken blir fysiska. Jag har verkligen längtat efter att få prata böcker och skrivande! Det är alltid så givande att få möta elever som är nyfikna på författaryrket.

Tack och lov har jag en egen författarträff att se fram emot också. Helgen för bokmässan ska ägnas åt samtal och skrivande vid Vätterns strand. Kanske bjuder vädret på ett höstdopp? Hur mycket vi än sörjer tomheten över att mässan är inställd, så får vi blicka framåt. Kanske blir 2021 års bokmässa den där som vi aldrig glömmer?

Hur ser din höst ut?