Jakten på julen

Jakten på julen
Dela gärna!

Jag är så överväldigande glad och stolt. Mikhaels och min bok Jakten på julen har verkligen fått ett fantastiskt fint mottagande. Otroliga recensioner, fina vitsord och galen försäljning. 2000 böcker är snart slut och 2000 böcker är på ingång. 12/12 säger tryckeriet att vi ska ha de nya böckerna. Det betyder att det kommer att vara några dagar då det kan vara svårt att få tag på ett exemplar av julboken.

Vi ligger fortfarande på topplistorna både på Bokus och Adlibris 9 – 12 år. En dröm! Jag knarkar listor varje dag och ryser när jag ser att vi klättrat. Många bibliotek har boken fast vi inte ens recenserats av btj – än. Alltså, wow.

julbok jakten på julen adventsbok anna helgesson

Jag har avverkat en julmarknad av två inplanerade. En titel till är för evigt helt slut. Hundlängtan och utomjordingar kommer härmed endast existera som e-bok framöver. Konstig känsla. Två av mina titlar borta. Slut. Jag borde vara glad. Samtidigt är det sorgligt att inte kunna saluföra dessa någon mer gång. Tacksam för att det finns fler titlar att visa upp och vara stolt över! 🙂

På tal om fler titlar – jag skickade precis iväg ett mail till mitt nya förlag att ändringarna de föreslagit är godkända. Nu väntar jag på inlaga och det sista korret. Flickan på andra sidan är snart verklighet. Ännu en bok att få ta med mig på mina marknader framöver. Så innerligt glad ett detta verkar fortsätta ännu ett tag. En livsresa. Tack!

 

 

 

4 Replies to “Jakten på julen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.