Jag har aldrig gillat månaden mars. Det sades mig förr att folk brukade gilla den månaden man var född i – gäller således inte mig. Blåsippor, tussilago och varma solglimtar till trots. Det beror nog på nyckfullheten. Ena dagen löften om vår och sommarvindar, andra dagen full snöstorm och minusgrader. Me do not like.

Jag har jobbat en och en halv vecka och det går bra. Är fruktansvärt trött, men hoppas att det ska släppa snart. Inställningen är positiv och vilja kan försätta berg.

Jag kan också berätta att det inte är så lätt (eller skönt) att börja träna efter ca fem månaders uppehåll. Siktar på en kvart om dagen, ungefär som vi ger läsläxa i skolan. Det brukar ge resultat så jag hoppas att det går att applicera på detta.

För övrigt väntar jag på manusbesked, bokleverans av Boris och Berra-boken och skrivtid (och ork). Och vem vet, kanske blir det en liten skrivtripp till Göteborg i april. 🙂

Annat på agendan under nästa månad är födelsedagar, födelsedagar och födelsedagar. Så är det i vår familj. Och sedan får vi vänta ända tills maj innan det är dags igen. Trots detta kluster av firande så gillar jag april mycket mer än mars. Så det så.


Anna

Jag skriver barnböcker och drömmer om en framtid som författare. Lever ett svenssonliv på närkeslätten och arbetar som lärare. Njuter av att vara med i inlärningsprocesser. Drivs av glädje och kärlek till det skrivna ordet. Läser massor av böcker och gillar sociala medier.

8 kommentarer

Åsa Öhnell · mars 22, 2017 kl. 6:06 e m

Jag ogillar också mars. Eller … egenyligen gillar jag att våren kommer, men jag blir trött och mår inte så bra. Väderomställning? Pollen? Vem vet. Vad är på gång i Göteborg i april?

  Anna · mars 22, 2017 kl. 6:40 e m

  Jag hoppas det blir en tripp till Jeanette Palm. Vi jobbar på det. 😊

   Åsa Öhnell · mars 22, 2017 kl. 7:13 e m

   Kul! Hör av dig i så fall, så kanske vi kan ses!

    Anna · mars 23, 2017 kl. 5:25 f m

    Det skulle vara kul! ☺

Anna Hellqvist · mars 23, 2017 kl. 9:24 f m

Jag är inte ens säker på att marskatterna gillar den här månaden, så som de ylar. Det är liksom en mellanmånad som har klart svårt att bestämma sig för vad den vill. Själv älskar jag oktober, men kanske är det för att jag är född då … *he he*.

Spännande med manusbesked! Jobbigt att vänta.
Kram!

  Anna · mars 23, 2017 kl. 9:46 f m

  Precis så! En mellanmånad helt enkelt. Manusbesked är alltid spännande, men det tar alldeles för lång tid. Nu har jag väntat en heeel månad! 😉 Kram!

Pia Widlund · mars 24, 2017 kl. 7:55 f m

Mars är full av saker som jag måste göra, vissa planerade och andra oplanerade. Men några avslutningar inom teater och dans och det är ett säkert vårtecken för mig! Ha en bra helg och ta hand om dig!

  Anna · mars 24, 2017 kl. 8:17 f m

  Idag älskar jag mars! Solen lyser från en klarblå himmel och det är vindstilla. 😀
  Ha en fin helg! Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *