Torsdags-svammel

Torsdags-svammel
Dela gärna!

Bloggen är inte vad den har varit. Jag var så ambitiös för ett par år sedan och visst hade jag fler läsare då. Jag vet inte riktigt vad bloggen ska ha för funktion just nu. Vem vill läsa? Vad ska jag skriva om?

Den här veckan blev det klart med omslag och slutkorr av Boris och Berra är hundvakt. Jag lugnar mig lite med bilder tills jag vet att den är iväg på tryck. Ska bli så roligt att få se den med alla härliga färgbilder som stöder läsförståelsen på varje uppslag. En dröm som blir verklighet. Så många lättlästa böcker jag stött på under mina snart 20 år som lärare! Vissa böcker är fantastiska, andra är hemska. För liten text, för svåra ord, trista bilder. Därför känns det extra kul att få bidra med en bokserie som jag själv känner är fin och välarbetad. Längst bak i boken finns uppgifter att lösa, Finn fem fel, berätta vad du kommer ihåg, svara på frågor om innehållet. Jättebra! Hoppas verkligen att bibliotek och skolor gillar mina snurriga gamla gubbar så att många köper in dem. Så att det blir en bok två till hösten. Berra och Boris åker bil. <3

child-316511_1280

 

 

2 Replies to “Torsdags-svammel”

  1. Vad är bloggen till för? Det är en fråga jag har haft också då och då. Och jag har tagit ”time out” mer än en gång. Men just nu går jag genom alla gamla inlägg – en slags vårstädning – och jag är överraskat om och om av mig själv. Inte för att mina inlägg är alltid så bra, men att jag klarade av att skriver så mycket. Det känns som en minnesanteckning, en dagbok, även om jag har skrivit om så många olika ämnen. Det är rolig för mig – och säkert andra – att följer _din_ blogg, och ser hur du har tagit dig från en bok till fyra eller fem nu. Även om du måste ta en paus, jag tror du kommer att vara glad i framtiden att har detta dokumentation.

    1. Precis så! För min egen del är det en fantastisk dokumentation. Dagbok, en sorts port folio där allt finns med. Toppen egentligen.
      Bra där John, jag fortsätter bara för min egen skull. Och om någon är intresserad så är det bara att hänga på. Tack för input! ☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.