Det är en väldigt skön känsla just nu. Efter ca två veckors vila blev det till slut lite skrivet i måndags. Och massor i tisdags. Med rosslig hals bänkade jag mig framför datorn, tog med mig kaffekopp och filt och fortsatte där måndagens ord slutat. Det blev en sisådär 5000 ord under de där timmarna. Jag kom in i ett flow som faktiskt gjorde att mina fingrar inte riktigt hängde med emellanåt. Jag använder mest tre fingrar när jag skriver, så ibland snubblade jag på tangenterna av allt som jag ville skriva. Tänk om jag skulle behärska korrekt fingersättning!

Manuset jag skriver på är feelgood; kärlek, relationer och allt annat som hör till. 😉 Kan tilläggas att sexscener skrivs och kinder antar en rosa ton dåd och då. Det är så roligt att utforska mitt skrivande. Tänk om … Tänk om … Drömma får man.

Jag vill ge er ett tips. Skaffa en skrivarvän! Jag har haft ett par olika genom dessa mina författarår och nu är det mest Jeanette Palm (bloggen Bokhemligheter) och jag som skriver och skickar, skriver och skickar. Vi är bra för varandra, det är jag säker på. Hon är i alla fall bra för mig. Den här gången var det helt och hållet hennes förtjänst att jag kom igång med manuset igen. Tack Jeanette! Vi kommer uträtta storverk, du och jag. <3

connect-20333_1920


Anna

Jag skriver barnböcker och drömmer om en framtid som författare. Lever ett svenssonliv på närkeslätten och arbetar som lärare. Njuter av att vara med i inlärningsprocesser. Drivs av glädje och kärlek till det skrivna ordet. Läser massor av böcker och gillar sociala medier.

8 kommentarer

Marie: Mitt skrivliv · maj 10, 2017 kl. 8:37 e m

Riktigt bra jobbat, 5000 ord är toppen!
Skriver under när det gäller värdet på skrivande vänner, guld.

  Anna · maj 11, 2017 kl. 4:34 f m

  Det känns jättebra! Här iofs inte läst dem än, så kvalitén vet jag inte. Men finns det text så finns det något att jobba med sen.
  Skrivarvänner är verkligen guld värda!
  Kram!

Pia Widlund · maj 11, 2017 kl. 2:40 e m

5000 ord, det är ju massor. Bra kämpat! Själv ligger jag lågt med skrivandet just nu, mest teater på agendan!

  Anna · maj 11, 2017 kl. 12:44 e m

  Det går inte att göra allt. Heja dig, följer repetitionerna på fb. 🖒

Helén Wigh · maj 15, 2017 kl. 4:23 e m

Heja på! Bra jobbat.
En skrivarvän är ett bra tips. Någon att bolla stort som smått med längs vägen.
Mitt heltidsjobb som är galet stressigt just nu har gjort att jag själv inte fått tid för skrivande så som jag skulle önska. Att då läsa sådana här inlägg peppar och får mig att försöka med någon minut här och där. Kämpa på (så skall även jag). 🙂

  Anna · maj 15, 2017 kl. 4:31 e m

  Det är så svårt att få till skrivtid. Med småbarn och heltidsjobb är det en bragd, ärligt talat. Det skulle inte jag fixa. Jag har mina måndagar och utan dem skulle det inte bli mycket gjort. Så det är en sanning med modifikation. Men kan jag ge dig hopp/lust att skriva så är jag bara tacksam.
  Stort lycka till nu och kör så det ryker (när du kan).
  Kram!

Kim M Kimselius · maj 24, 2017 kl. 8:47 f m

Instämmer att författarkollegor är bra att ha. Det är skönt att få feedback av någon som vågar säga ifrån.
Lycka till med skrivandet!
Kram Kim 🙂

  Anna · maj 24, 2017 kl. 8:44 f m

  Det är viktigt att våga säga ifrån när något skaver. Sedan är ju smaken som baken. 🙂
  Tack Kim och hoppas du hinner skriva något, trots alla goa hundar där hemma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *