Min femte bok har äntligen kommit från förlaget!

Min femte bok har äntligen kommit från förlaget!
Dela gärna!

Ja, det är faktiskt sant. Jag har hittills fått fem böcker utgivna, två har jag varit med och finansierat själv och tre är helt finansierade av förlagen. Numera är jag dessutom utgiven på två förlag.

Varför skriver jag detta? Jo, det beror på att jag måste nypa mig lite i armen och kosta på mig att vara stolt över det jag åstadkommer. Detta är inget nytt, jag har påpekat detta för mig själv förut, men nu är det extra viktigt eftersom mina friex av Boris och Berra är hundvakt kom på posten i går. De är verkligen jättefina!

Jag är, som många andra, hemmablind. Mina egna framgångar bleknar i jämförelse med andras. Så ska det inte vara! Jag är bra och jag duger alldeles fantastiskt bra.

Nu hoppas jag på många fler i serien om Boris och Berra. Och arbetet med del två kommer att starta efter sommaren då Jonas Andersson ska sätta igång med bilderna till Boris och Berra åker bil. Japp, det blir en sjätte bok. Shit, va bra!

4 Replies to “Min femte bok har äntligen kommit från förlaget!”

 1. När jag började följa dig, hade du gett ut din första bok. Igen och igen och igen och igen har dina texter blivit valda av förlag till publicering. Texter som DU har skapat. Du är grym! Och du ska känna dig stolt – utan ursäkter!

  1. Tack fina du! Jag tror att det är något jag behöver jobba med inom alla områden. Det är lätt att känna sina tillkortakommanden. Men jag jobbar på att inse mitt egenvärde. Ha, ha, jag är bra!
   Kram! <3

 2. Javisst är det lätt att stirra sig blind på andras framgångar och förminska sina egna. Fem böcker! Wow! Minns känslan när jag hade gett ut så många. Trodde knappt det var sant. Lycka till i fortsättningen med dina böcker. Älskar de jag har läst av dig.

  Kram Kim 🙂

  1. Hoppsan Kim! Din kommentar hamnade i skräpposten. Därför såg jag den inte förrän nu.
   Tack för dina kloka ord och tack för fint omdöme om mina böcker! Det betyder massor för mig.
   Stor kram till dig! 💓

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.